LPG anticelulit tretmani

LPG endermološki tretmani

U osnovi celulita je poremećaj cirkulacije i vezivnog tkiva u koži usled hormonskog statusa, genetske predispozicije i loših životnih navika kao što su nepravilna ishrana, fizička neaktivnost i stres. Masne ćelije se uvećavaju nagomilavanjem toksina i potiskuju kožu zbog čega ona poprima izgled “pomorandžine kore”.

Godinama je LPG vodeći aparat za redukovanje celulita i oblikovanje tela, za mehaničko razbijanje i usitnjavanje celulita u fibroznom stadijumu i za efikasnu dopunu drugim anticelulit tretmanima. LPG Vakuumska lipomasaža je savremena tehnologija u cilju eliminacije celulita i oblikovanja tela savremenim LPG Cellu M6 aparatom. Tretman omogućava stimulaciju cirkulacije, poboljšavanje protoka hranljivih materija, dotok kiseonika i odvođenje otpadnih produkata tkivnog metabolizma, a u cilju razgradnje masnog i celulitnog tkiva. Vakuum efekat omogućava stimulaciju limfnih sudova, koji će izvšiti pravilnu detoksikaciju tkiva.

 

LPG je kompjuterski programirana mašina kojom se tretira celo telo, a posebno se obraća pažnja na kritične regije kao što su bokovi, stomak i butine.
Terapija je usmerena na lečenje vezivnog tkiva i zasniva se na istovremenom dejstvu rolanja kože i sekvencijalnog vakuuma tako da se u tretiranoj regiji povećava protok krvi na periferiji, stimuliše limfna drenaža i sinteza kolagena.

 

Primena LPG aparata u estetske svrhe:

SILUETA – oblikovanje tela

CELULIT – edematozni, masni, fibrozni

OPUŠTENA KOŽA

DRENAŽA – izbacivanje vode iz organizma

RELAKSACIJA, ANTI-STRES

 

Ritam dolaženja

LPG tretmani traju 35 minuta i obavljaju se dva do tri puta nedeljno. Preporučuje se serija od 10 do 20 tretmana. Nakon završene serije tretmani održavanja se preporučuju 1 do 2 puta mesečno.

Kontraindikacije:

  • trudnoća
  • laktacija
  • operacije vena

Galerija