Tretmani lica

image001

Tretmani lica

Salon lepote “Cavi Master” se nalazi u centru Beograda (prekoputa pravnog fakulteta) u ulici Beogradska br 68.

Naše usluge obuhvataju kozmetičke tretmane za vrhunsku negu kože Vašeg lica i razne tretmane tela. Veoma stručno i profesionalno, upotrebom proverenih preparata pružamo Vam najadekvatnije tretmane za dovođenje kože na Vašem licu i telu do apsolutnog savršenstva.

Brojni spoljašnji uticaji poput Sunca, vetra, hladnoće i prašine, kozmetika i stres sa kojim se svakodnevno suočavamo utiču na kvalitet Vaše kože lica. Vremenom ona počinje da gubi svoj kvalitet, zategutost i čini da izgledate starije nego što jeste.

Tretmanom kože čistim kiseonikom, koži lica možemo osigurati dodatni izvor kiseonika, čime joj dajemo priliku za regeneraciju i obnavljanje. Čisti kiseonik koži daje lepotu i svežinu, te elastičnost koja smanjuje postojeće bore i usporava stvaranje novih.

Tretmani lica voćnim kiselinama učiniće da doživite potpuni preporod kada je reč o koži Vašeg lica. Osvežena, hidrirana i znatno zategnuta koža spremna da Vas predstavi u svakoj prilicu u najlepšem svetlu, može veoma lako da postane Vaša stvarnost. Tretmani lica voćnim kiselinama na potpuno prirodan način utiču na poboljšanje tonusa Vaše kože lica, što znači da će umor, stres i napetost izgubiti svoj trag na Vašem licu.

Takođe veoma efikasna metoda lečenja akni laserom, naišla je na brojne pozitivne kritike naših zadovoljnih klijenata. Problematična koža, podložna aknama, više ne mora da bude nešto što pokušavate slojevima pudera da bezuspešno prekrijete. Lečenje akni laserom predstavlja neagresivnu metodu koja će Vas zauvek osloboditi i najsitnijih nesavršenosti na Vašem licu.

Odaberite tretman lica po želji u našem salonu i neka vaše lice zablista kao nikada do sad !