Tretmani tela

Tretmani tela

Tretmani tela su ne medicinske procedure koje nam pomažu ne samo da ostvarimo određene fizičke rezultate već i da dosegnemo neke duhovne horizonte: do stalnog smanjenja obima na kukovima ili butinama, učvršćivanja grudi, redukovanja celulita, poboljšanja cirkulacije i stimulisanja detoksikacije, do osećaja smirenosti i ravnoteže duha i tela.
Tretmani tela obuhvataju široku lepezu raznih vrsta tretmana – , kavitacija, mezoterapija, LPG,  radio talasni lifting, limfna drenaža kao i razne vrste masaža.
Postoje mnogi tretmani i još brojniji preparati koji se u njima koriste. Tretmani se mogu kombinovati međusobno ili u paketima.

Odluka da učinite nešto lepo i dobro za sebe, svoje telo i svoju kožu, za svoje zdravlje, zavisi od vas samih. Mi smo tu da vam se posvetimo sa punom pažnjom. Učinićemo sve da se nakon ovih tretmana osećate relaksirano i osveženo, lepe figure i odnegovane kože, bodri duhom i telom. Izbor je na vama.

Za održavanje mladalačkog izgleda presudno je prisustvo kolagena i elastina u koži,čije se stvaranje smanjuje tokom godina. Radiotalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina i obnavljanje postojećeg što dovodi do momentalnog zatezanja kože, a efekat liftinga vidi se odmah nakon prvog tretmana. Zato radiotalasi predstavljaju tretman izbora za zatezanje kože na svim regijama tela.

Pored toga u našem salonu lepote se možete relaksirati na tretmanima relax i anticelulit masaže.

Masaža nije luksuz već je najstariji način iscelenja koji dovodi u stanje harmonije dušu i telo. Ona je važna karika u kulturi zdravog života. Masaža nije samo očaravajuća relaksacija, ona je takođe preventivna metoda protiv nakupljenog stresa, i za olakšavanje emotivnih i fizičke napetosti.
Zato vašem telu priuštite potpuno opuštanje uz prijatnu muziku i mirise esencijalnih ulja i spretne ruke terapeuta, koje će vas gladiti, ali i trljati, udarati, pritiskati i gnječiti.